Lapa Rios Lodge

Güney Pasifik Kıyısı, Puerto Jimenez
Lapa Rios Lodge Genel
Lapa Rios Lodge Genel
Lapa Rios Lodge Öne Çıkan Resim
Lapa Rios Lodge Dış Mekan
Lapa Rios Lodge Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Lapa Rios Lodge
Playa Matapalo, Osa Peninsula Güney Pasifik Kıyısı, Puerto Jimenez

Lapa Rios Lodge misafirlere Puerto Jimenez bölgesinde, denize sıfır, Osa Yarımadası ve Playa Sombrero yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Corcovado Ulusal Parkı ile 17,3 mi (27,9 km) ve Golfo Dulce ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Füzyon mutfak sevenler için Brisa Azul ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

17 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Villas
Room
Deluxe Bungalows
Room
Lapa Villas
Room
Oda (Matapalo Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x