Agua Dulce Beach Resort

Güney Pasifik Kıyısı, Puerto Jimenez
Agua Dulce Beach Resort Genel
Agua Dulce Beach Resort Öne Çıkan Resim
Agua Dulce Beach Resort Dış Mekan
Agua Dulce Beach Resort Dış Mekan
Agua Dulce Beach Resort Dış Mekan
Image More +98 fotoğraf
Agua Dulce Beach Resort
P. Golfito Güney Pasifik Kıyısı, Puerto Jimenez

Agua Dulce Beach Resort konaklamanızda Puerto Jimenez bölgesinde, plajda, Osa Yarımadası ve Golfo Dulce yakınında olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Puerto Jimenez İskelesi ile 5,3 km (3,3 mi) ve Corcovado Ulusal Park Ofisi ile 5,4 km (3,3 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Restaurant at Agua Dulce misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

40 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu resort otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Süit, Havuz Manzaralı
Room
Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x