Blue Osa Yoga Retreat & Spa

Güney Pasifik Kıyısı, Puerto Jimenez
Blue Osa Yoga Retreat & Spa Genel
Blue Osa Yoga Retreat & Spa Genel
Blue Osa Yoga Retreat & Spa Genel
Blue Osa Yoga Retreat & Spa Genel
Blue Osa Yoga Retreat & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +56 fotoğraf
Blue Osa Yoga Retreat & Spa
Playa Tamales, Highway 245 Osa Peninsula Güney Pasifik Kıyısı, Puerto Jimenez

Blue Osa Yoga Retreat & Spa misafirlere Puerto Jimenez bölgesinde, körfez yakınında, Osa Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Golfo Dulce ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Corcovado Ulusal Parkı ile 20,1 mi (32,4 km) ve Playa Zapote ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Blue Osa Yoga Retreat & Spa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir gün sonrasında açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Oda, Özel Banyo, Bahçeli
Room
Signature Bungalov
Room
Signature Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Denize Bakan
Room
Namaste
Room
Faith
Room
Freedom
Room
Balance
Room
Karma
Room
Breath
Room
Harmony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x