Lanta Emerald Bungalow

Güney Tayland, Ko Lanta
Lanta Emerald Bungalow Genel
Lanta Emerald Bungalow Genel
Lanta Emerald Bungalow Genel
Lanta Emerald Bungalow Öne Çıkan Resim
Lanta Emerald Bungalow Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Lanta Emerald Bungalow
154 Moo 2 Saladan Güney Tayland, Ko Lanta

Lanta Emerald Bungalow misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plajda, Khlong Khong Plajı yakınında ve Long Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Klong Dao Plajı ile 3,6 mi (5,7 km) ve Khlong Toab Plajı ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Lanta Emerald Bungalow misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

30 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov (for 2 guests)
Deluxe
Deluxe Bungalov (for 4 guests)
Room
Bungalov, Denize Sıfır
Room
Deluxe Bungalov (for 3 guests)
Room
Standard Oda (Fan Building)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x