Green Garden Resort

Güney Tayland, Ko Lanta
Green Garden Resort Konum Öne Çıkanlar
Green Garden Resort
162 Moo 2, Klong Khong Beach T.Saladan Güney Tayland, Ko Lanta

Green Garden Resort misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plajda, Khlong Khong Plajı yakınında ve Long Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Klong Dao Plajı ile 3,6 mi (5,7 km) ve Khlong Toab Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Green Garden Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Fan Room
Room
Standard Triple Bungalow Fan
Room
Standard Triple Bungalow Aircon
Room
Superior Aircon
Room
Superior Triple Aircon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x