Landhaus Mauerwirt

Avusturya Alpleri, Bad Kleinkirchheim
Landhaus Mauerwirt Öne Çıkan Resim
Landhaus Mauerwirt Dış Mekan
Landhaus Mauerwirt Dış Mekan
Landhaus Mauerwirt Dış Mekan
Landhaus Mauerwirt Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Landhaus Mauerwirt
Krokusweg 2 Avusturya Alpleri, Bad Kleinkirchheim

Landhaus Mauerwirt misafirlere Bad Kleinkirchheim bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Bad Kleinkirchheim - St. Oswald Kayak Alanı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Romerbad Termal Spa Merkezi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu daire Millstatter Gölü ile 9,5 mi (15,3 km) ve Kaiserburg I Kayak Teleferiği ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 70-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire (60€ Cleaning Fee on top of rate)
Superior
Superior Apart Daire (60€ Cleaning Fee on top of rate)
Executive
Executive Apart Daire (60€ Cleaning Fee on top of rate)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x