COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim

Orta Karintiya, Bad Kleinkirchheim
COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim Genel
COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim Genel
COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim Genel
COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim Genel
COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim Öne Çıkan Resim
Image More +78 fotoğraf
COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim
Dorfstrasse 78 Orta Karintiya, Bad Kleinkirchheim

COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim konaklamanızda Bad Kleinkirchheim bölgesinde, golf sahasına yakın, Bad Kleinkirchheim - St. Oswald Kayak Alanı yakınında Romerbad Termal Spa Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kaiserburg I Kayak Teleferiği ile 0,7 km ve Nockberge Biyosfer Parkı ile 1 km mesafede.

Restoranda COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 99 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sauna ve spor salonu sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Anti Alerjik
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x