Hotel Die Post

Avusturya Alpleri, Bad Kleinkirchheim
Hotel Die Post Genel
Hotel Die Post Genel
Hotel Die Post Genel
Hotel Die Post Genel
Hotel Die Post Genel
Image More +76 fotoğraf
Hotel Die Post
Dorfstraße 64 Avusturya Alpleri, Bad Kleinkirchheim

Hotel Die Post misafirlere Bad Kleinkirchheim bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Bad Kleinkirchheim - St. Oswald Kayak Alanı ile Romerbad Termal Spa Merkezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Millstatter Gölü ile 9,6 mi (15,5 km) ve Kaiserburg I Kayak Teleferiği ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restaurant, Hotel Die Post misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 94 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Süit
Süit (Sunny)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x