Lake Santeetlah Log Cabin

Kuzey Karolayna Dağları, Robbinsville
Lake Santeetlah Log Cabin Öne Çıkan Resim
Lake Santeetlah Log Cabin Dış Mekan
Lake Santeetlah Log Cabin İç Mekan
Lake Santeetlah Log Cabin Yerinde Yemek
Lake Santeetlah Log Cabin Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Lake Santeetlah Log Cabin
694 W Buffalo Rd Kuzey Karolayna Dağları, Robbinsville

Bu tatil evi misafirlere Robbinsville bölgesinde, dağda, Nantahala National Forest ve Santeetlah Lake yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Büyük Smoky Dağları Ulusal Parkı ile 29,4 mi (47,3 km) ve Cherohala Skyway ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde şömine ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için masa, ayrı oturma alanı, telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkanı sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Kulübe, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x