Buffalo Creek Bed & Breakfast

Kuzey Karolayna Dağları, Robbinsville
Buffalo Creek Bed & Breakfast Genel
Buffalo Creek Bed & Breakfast Genel
Buffalo Creek Bed & Breakfast Genel
Buffalo Creek Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Buffalo Creek Bed & Breakfast Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Buffalo Creek Bed & Breakfast
4989 West Buffalo Road Kuzey Karolayna Dağları, Robbinsville

Buffalo Creek Bed & Breakfast konaklamanızda Robbinsville bölgesinde, Santeetlah Lake ile 5,2 km (3,2 mi) ve Joyce Kilmer Hatıra Ormanı ile 13,6 km (8,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Andrews Rekreasyon Parkı ve Cherokee Heritage Museum and Gallery ile aynı bölgededir.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 9.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel spa küveti bulunan 2 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. İyi vakit geçirmeniz için şifreli televizyon kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet bulunmaktadır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo, Dağ Manzaralı
Room
Oda, Özel Banyo (The Appalachian Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x