Lai-Thai Guest House

Chiang Mai
Lai-Thai Guest House Genel
Lai-Thai Guest House Genel
Lai-Thai Guest House Öne Çıkan Resim
Lai-Thai Guest House Dış Mekan
Lai-Thai Guest House Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Lai-Thai Guest House
111/4-5 Kotchasarn Road , Chiang Mai

Lai-Thai Guest House konaklamanızda Chiang Mai merkezinde, Tha Phae Kapısı ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Pazar Günü Yaya Sokak Pazarı ile 1,9 km (1,2 mil) ve Warorot Pazarı ile 2 km (1,2 mil) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Lai-Thai misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 104 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Room with Shared bathroom
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Signature
Signature Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x