Lagos Hotel

Nairobi
Lagos Hotel Genel
Lagos Hotel Genel
Lagos Hotel Öne Çıkan Resim
Lagos Hotel Dış Mekan
Lagos Hotel Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Lagos Hotel
Lagos Road , Nairobi

Lagos Hotel size Nairobi merkezinde, Tom Mboya Statue ile 5 dakika yürüyüş ve American Embassy Memorial Garden ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Nairobi Ulusal Parkı ile 6,8 mi (11 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

60 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu mevcuttur.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Design Oda (Safari)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x