Decasa Hotel

Nairobi
Decasa Hotel Genel
Decasa Hotel Genel
Decasa Hotel Genel
Decasa Hotel Genel
Decasa Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
Decasa Hotel
River Road OPPOSITE KENYA COMMERCIAL BANK , Nairobi

Decasa Hotel size Nairobi merkezinde, Tom Mboya Statue ile 5 dakika yürüyüş ve American Embassy Memorial Garden ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nairobi Ulusal Parkı ile 7 mi (11,3 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x