LaBomie Uluwatu

Uluwatu, Pecatu
LaBomie Uluwatu Genel
LaBomie Uluwatu Genel
LaBomie Uluwatu Genel
LaBomie Uluwatu Genel
LaBomie Uluwatu Genel
Image More +43 fotoğraf
LaBomie Uluwatu
Jl. Labuan Sait, Pantai Suluban Uluwatu Uluwatu, Pecatu

Pecatu bölgesindeki LaBomie Uluwatu misafirlere okyanus kıyısında, Padang Padang Plajı ve Nyang Nyang Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Uluwatu Plajı ile 3 km (1,8 mil) ve Uluwatu Tapınağı ile 3 km (1,9 mil) mesafede.

Yemek servisi için LaBomie Bar & Restaurant ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x