Ashana Hotel Uluwatu

Lesser Sunda Islands, Pecatu
Ashana Hotel Uluwatu Genel
Ashana Hotel Uluwatu Genel
Ashana Hotel Uluwatu Öne Çıkan Resim
Ashana Hotel Uluwatu Dış Mekan
Ashana Hotel Uluwatu Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Ashana Hotel Uluwatu
Jalan Raya Labuansait No.10 Suluban, Pecatu Lesser Sunda Islands, Pecatu

Ashana Hotel Uluwatu misafirlere Pecatu bölgesinde, tarihi bölgede, Bukit Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Blue Point Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kuta Plajı ile 13,8 mi (22,2 km) ve Legian Plajı ile 14,9 mi (23,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Warung Patita ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x