Ulu Cliffhouse

Uluwatu, Pecatu
Ulu Cliffhouse Genel
Ulu Cliffhouse Genel
Ulu Cliffhouse Genel
Ulu Cliffhouse Genel
Ulu Cliffhouse Genel
Image More +73 fotoğraf
Ulu Cliffhouse
Jl. Labuan Sait No. 315, Uluwatu Uluwatu, Pecatu

Ulu Cliffhouse misafirlere Pecatu bölgesinde, plaj yakınında, Bukit Yarımadası ve Blue Point Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kuta Plajı ile 13,8 mi (22,2 km) ve Legian Plajı ile 14,9 mi (23,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Stüdyo Süit
Room
Stüdyo Süit
Room
Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x