La Tozi Galería Hotel

San Cristobal de las Casas
La Tozi Galería Hotel Genel
La Tozi Galería Hotel Öne Çıkan Resim
La Tozi Galería Hotel Dış Mekan
La Tozi Galería Hotel Dış Mekan
La Tozi Galería Hotel İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
La Tozi Galería Hotel
51 Real de Guadalupe Col Centro , San Cristobal de las Casas

La Tozi Galería Hotel misafirlere San Cristobal de las Casas (De Guadalupe) bölgesinde, Foro Cultural Kinoki yakınında ve Café Museo Café ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel San Cristobal de las Casas Katedrali ile 0,5 mi (0,9 km) ve San Nicolás Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Küçük mutfak olan 8 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x