Hotel Jovel

San Cristobal de las Casas
Hotel Jovel Öne Çıkan Resim
Hotel Jovel Dış Mekan
Hotel Jovel İç Mekan
Hotel Jovel İç Mekan
Hotel Jovel İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel Jovel
Calle Flavio A. Paniagua No. 27 Col. Centro , San Cristobal de las Casas

Hotel Jovel misafirlere San Cristobal de las Casas merkezinde, Café Museo Café ve Foro Cultural Kinoki ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel San Cristobal de las Casas Katedrali ile 0,5 mi (0,9 km) ve Centro Cultural de los Altos ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Meksika mutfağı sevenler için San Andres restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x