San Cristobal de las Casas Otelleri Ara

En uygun San Cristobal de las Casas otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz San Cristobal de las Casas otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

San Cristobal de las Casas Hakkında

Çam ormanlarıyla çevrili muhteşem bir yayla vadisinde konumlanan San Cristobal de las Casas, özellikle son yıllarda Meksika’nın hızlı bir şekilde gelişme kaydeden yerleşim yerlerinden biri. Arnavut kaldırımlı sokakları, otantik çarşıları, eşsiz atmosferi ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan San Cristobal, aynı zamanda Meksika’nın en eski kasabalarından biri olarak kabul ediliyor.

Meksika kültürü ve geleneklerini yerinde görüp deneyimleyebileceğiniz Tzotzil ve Tzeltal köylerine oldukça yakın bir mesafede bulunan San Cristobal de las Casas’ın tarihi yapıları Eylül 2017'deki Chiapas depreminde epey hasar görse de restorasyon çalışmalarıyla bu hasarların büyük bir bölümü giderildi. Meksika’da sayısız macerayı deneyimlemek, hem lüks hem de mütevazı yaşantıyı bir arada görmek ve Meksika kültürünü yakından tanımak, yerel ve bölgesel keşif yapmak için harika bir yer.

San Cristobal de las Casas ve çevresindeki yerleşim yerlerinin tamamını gezmek için en az 3-4 gününüzü buraya ayırmalısınız. Günübirlik turlara katılarak, yerli rehberler eşliğinde Meksika köylerini gezebilirsiniz. Denizden yüksekliği yaklaşık 2200 metre olan kasabada haliyle yapılacak çok sayıda doğa sporu bulunuyor. Dağcılık, bisiklet turları, tırmanış ve trekking başta olmak üzere daha birçok aktiviteye katılabilirsiniz.

Güney Meksika’nın en güzel eyaletlerinden olan Chiapas’ın sömürge kasabası olarak da bilinen San Cristobal de las Casas’a Mexico City’den yaklaşık 15 saatlik bir otobüs yolculuğu yaparak ulaşabilirsiniz. Kasabada ulaşımınızı ister taksilerle isterseniz de bisiklet kiralayarak sağlamanız mümkün. Kasabanın en görülmeye değer yerlerinden olan Maya Tıp Müzesi’nde eskiden hastalıkların nasıl tedavi edildiğine dair ilginç bilgiler edinebilirsiniz. Ayrıca şehrin doğu ve batı taraflarındaki kiliseler de kesinlikle görülmeye değer. Kiliselerin birçoğu yüksek rakımda yer aldığı için özellikle gün batımında enfes şehir manzaraları sunuyor.

Kasabanın diğer turistik yerleri ise Danimarkalı arkeolog Frans Blom'un eşi olan Gertrudis Duby Blom'un eski evi olan Na Bolom, Santo Domingo Kilisesi ve hemen yakınındaki el sanatları pazarı, Zocolo'nun 1,5 kilometre kuzeyindeki Orquideas Moxviquil Botanik Bahçesi.