La Rivière d' Angkor Resort

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
La Rivière d' Angkor Resort Genel
La Rivière d' Angkor Resort Genel
La Rivière d' Angkor Resort Genel
La Rivière d' Angkor Resort Genel
La Rivière d' Angkor Resort Öne Çıkan Resim
Image More +71 fotoğraf
La Rivière d' Angkor Resort
Pokambor Avenue Kuzey Kamboçya, Siem Reap

La Rivière d' Angkor Resort size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Wat Preah Prom Rath ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,5 mi (0,9 km) ve Angkor Ticaret Merkezi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Areca restoranı ideal, bu restoran bölgesel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı (Private)
Family
Family Süit (Private)
Room
Süit, Havuz Manzaralı (Private)
Room
Oda (Governor Suite )
Room
Family Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x