Riversoul Boutique

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Riversoul Boutique Genel
Riversoul Boutique Genel
Riversoul Boutique Genel
Riversoul Boutique Genel
Riversoul Boutique Genel
Image More +41 fotoğraf
Riversoul Boutique
Street 21, Watbo Road Street 21 Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Riversoul Boutique size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Kraliyet Bahçesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,8 mi (1,3 km) ve Wat Bo ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için 25 klimalı odada şömine ve Akıllı televizyonlar vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x