La Posada del Arcangel

Batı Nikaragua, Managua
La Posada del Arcangel Genel
La Posada del Arcangel Öne Çıkan Resim
La Posada del Arcangel Dış Mekan
La Posada del Arcangel Dış Mekan
La Posada del Arcangel Dış Mekan
Image More +111 fotoğraf
La Posada del Arcangel
1c. al lago, 3c. abajo, 50m al sur De donde fue el Hospital Militar Batı Nikaragua, Managua

La Posada del Arcangel konaklamanızda Managua merkezinde, Plaza Inter Alışveriş Merkezi ve Tiscapa Lagünü ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Museo Nacional ile 2,7 km (1,7 mil) ve Managua Katedrali ile 2,8 km (1,7 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Özel Banyo
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x