Hotel Executive Managua

Batı Nikaragua, Managua
Hotel Executive Managua Genel
Hotel Executive Managua Genel
Hotel Executive Managua Öne Çıkan Resim
Hotel Executive Managua Dış Mekan
Hotel Executive Managua İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Hotel Executive Managua
De la Policlínica Nicaraguense 50 vrs. al Costado derecho a los Pipitos Batı Nikaragua, Managua

Managua bölgesindeki Hotel Executive Managua konaklamanızda, Tiscapa Lagünü ve Plaza Inter Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Galeria Praxis ile 0,7 mi (1,1 km) ve Ulusal Arboretum ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x