La Palmeraie d'Angkor

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
La Palmeraie d'Angkor Genel
La Palmeraie d'Angkor Genel
La Palmeraie d'Angkor Genel
La Palmeraie d'Angkor Genel
La Palmeraie d'Angkor Genel
Image More +118 fotoğraf
La Palmeraie d'Angkor
National Road N6 (Airport Road) Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Siem Reap bölgesindeki La Palmeraie d'Angkor misafirlere tarihi bölgede, Angkor Wat ve Siem Reap Kraliyet Rezidansı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Kraliyet Bahçesi ile 5,6 km (3,5 mi) ve Angkor Night Market ile 5,9 km (3,7 mi) mesafede.

Asya mutfağı alanında uzman olan La Palmeraie misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirler iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ücretsiz bebek bakımı ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Room
Family Süit, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x