Pacific Premier Resort & Spa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Pacific Premier Resort & Spa Genel
Pacific Premier Resort & Spa Genel
Pacific Premier Resort & Spa Genel
Pacific Premier Resort & Spa Genel
Pacific Premier Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +58 fotoğraf
Pacific Premier Resort & Spa
Road No. 6 Kaksekam Village, Sror Nge Commune Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Pacific Premier Resort & Spa konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Cambodian Cultural Village (Kamboçya Kültür Evi) ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Angkor Wat ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Kraliyet Bahçesi ile 5,2 km ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 5,8 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için The Island ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 3 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler 207 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Netflix vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, ücretsiz su parkı ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda (without Balcony)
Room
Premier Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x