La Mai Hotel

Kuzey Tayland, Chiang Mai
La Mai Hotel Genel
La Mai Hotel Genel
La Mai Hotel Öne Çıkan Resim
La Mai Hotel Dış Mekan
La Mai Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
La Mai Hotel
471/9 Chiang Mai-Lam Phun Road Tambon Wat Ket, Amphoe Mueang Kuzey Tayland, Chiang Mai

La Mai Hotel misafirlere Chiang Mai (Wat Ket) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Riverside ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tha Phae Kapısı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 100 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Twin Room
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Triple Room
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x