Centara Riverside Hotel Chiang Mai

Kuzey Tayland, Chiang Mai
Centara Riverside Hotel Chiang Mai Genel
Centara Riverside Hotel Chiang Mai Genel
Centara Riverside Hotel Chiang Mai Genel
Centara Riverside Hotel Chiang Mai Genel
Centara Riverside Hotel Chiang Mai Genel
Image More +94 fotoğraf
Centara Riverside Hotel Chiang Mai
318/1 Chiang Mai-Lamphun Road Tumbol Wat Kate Kuzey Tayland, Chiang Mai

Centara Riverside Hotel Chiang Mai misafirlere Chiang Mai (Wat Ket) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Riverside ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tha Phae Kapısı ile 2,5 mi (4 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan River Terrace yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 5.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 526 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Chiang Mai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 12180 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Süit, 2 Çift Kişilik Yatak, Nehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, Nehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Premium)
Room
Grand Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Nehir Manzaralı
Room
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premier Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x