La Cayenna Hôtel et Restaurant

Port-au-Prince
La Cayenna Hôtel et Restaurant Genel
La Cayenna Hôtel et Restaurant Genel
La Cayenna Hôtel et Restaurant Genel
La Cayenna Hôtel et Restaurant Genel
La Cayenna Hôtel et Restaurant Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
La Cayenna Hôtel et Restaurant
Rue Peligre, Santo 25, Rentree Famosa Carrefour Marassa 16 , Port-au-Prince

La Cayenna Hôtel et Restaurant misafirlere Port-au-Prince bölgesinde, havaalanı yakınında, Demir Pazarı ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede ve Port-au-Prince Katedrali ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ulusal Pantheon Müzesi ile 7,2 mi (11,6 km) ve Ulusal Saray ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda (Twin)
Standard
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Deluxe/Spacious
Deluxe/Spacious Room
Standard
Standard Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x