Bel Fle Missions Hotel

Port-au-Prince
Bel Fle Missions Hotel Öne Çıkan Resim
Bel Fle Missions Hotel Dış Mekan
Bel Fle Missions Hotel Dış Mekan
Bel Fle Missions Hotel Dış Mekan
Bel Fle Missions Hotel Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Bel Fle Missions Hotel
Rue MBC 12, Bon Repos, La Plaine , Port-au-Prince

Port-au-Prince bölgesindeki Bel Fle Missions Hotel konaklamanızda, Demir Pazarı ile 6,5 mi (10,4 km) ve Port-au-Prince Katedrali ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Ulusal Pantheon Müzesi ile 7,3 mi (11,7 km) ve Ulusal Saray ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Bel Fle Missions Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 19 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x