La Casa di Osiride

Katanya
La Casa di Osiride Öne Çıkan Resim
La Casa di Osiride Dış Mekan
La Casa di Osiride Kahvaltı
La Casa di Osiride Banyo Tipleri
La Casa di Osiride Banyo Tipleri
Image More +16 fotoğraf
La Casa di Osiride
Via Monsignor Ventimiglia 10 , Katanya

La Casa di Osiride misafirlere Katanya merkezinde, Ceramiche Artistiche Micale ve Kültür Sarayı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 11 mi (17,7 km) ve Piazza del Duomo ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, video oyun konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Agata - Private External Bathroom)
Room
Superior Oda, Balkon, Şehir Manzaralı (Iside)
Room
Superior Oda (Rosalia)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x