Ivana B&B

Doğu Sicilya, Katanya
Ivana B&B Öne Çıkan Resim
Ivana B&B İç Mekan
Ivana B&B Kahvaltı
Ivana B&B Kahvaltı
Ivana B&B Kahvaltı
Image More +72 fotoğraf
Ivana B&B
Via M. Ventimiglia, 10 Doğu Sicilya, Katanya

Ivana B&B Katanya merkezinde, Massimo Bellini Tiyatrosu ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Piazza del Duomo ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Balık Pazarı ile 1,5 km (0,9 mi) ve Piazza Stesicoro ile 2,1 km (1,3 mi) mesafede.

Ivana b&b misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 3 klimalı odada DVD oynatıcı mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. 1 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x