B&B Suite Cutelli

Doğu Sicilya, Katanya
B&B Suite Cutelli Öne Çıkan Resim
B&B Suite Cutelli Dış Mekan
B&B Suite Cutelli İç Mekan
B&B Suite Cutelli İç Mekan
B&B Suite Cutelli Banyo Tipleri
Image More +40 fotoğraf
B&B Suite Cutelli
PIAZZA MARIO CUTELLI 3 Doğu Sicilya, Katanya

B&B Suite Cutelli misafirlere Katanya merkezinde, Ceramiche Artistiche Micale ve Kültür Sarayı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 11,8 mi (19 km) ve Piazza del Duomo ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x