L'Etang des Reynats

Périgueux, Chancelade
L'Etang des Reynats Öne Çıkan Resim
L'Etang des Reynats Dış Mekan
L'Etang des Reynats Dış Mekan
L'Etang des Reynats Dış Mekan
L'Etang des Reynats Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
L'Etang des Reynats
15 route d'angoulême Périgueux, Chancelade

Chancelade bölgesindeki L'Etang des Reynats konaklamanızda, Perigueux Golf Club ve Chancelade Manastırı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Musee Du Perigord ile 3,1 mi (5 km) ve Eglise St-Etienne de la Cite ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Restaurant, L'Etang des Reynats misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Park Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Üç
Üç Kişilik Oda, Teras
Family
Family Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x