The Originals City, Hôtel Régina, Périgueux

Périgueux, Perigueux
The Originals City, Hôtel Régina, Périgueux Genel
The Originals City, Hôtel Régina, Périgueux Dış Mekan
The Originals City, Hôtel Régina, Périgueux Dış Mekan
The Originals City, Hôtel Régina, Périgueux Dış Mekan
The Originals City, Hôtel Régina, Périgueux Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
The Originals City, Hôtel Régina, Périgueux
14, rue Denis Papin Périgueux, Perigueux

The Originals City, Hôtel Régina, Périgueux misafirlere Perigueux bölgesinde, golf sahasına yakın, Jardin des Arenes ve Eglise St-Etienne de la Cite ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Musee Gallo-Romain ile 0,6 mi (1 km) ve Tour de Vésone ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 41 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x