Chateau des Reynats

Périgueux, Chancelade
Chateau des Reynats Öne Çıkan Resim
Chateau des Reynats Dış Mekan
Chateau des Reynats Dış Mekan
Chateau des Reynats Kahvaltı
Chateau des Reynats Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Chateau des Reynats
15 Avenue des Reynats Périgueux, Chancelade

Chateau des Reynats konaklamanızda Chancelade bölgesinde, tarihi bölgede, Chancelade Manastırı ve Perigueux Golf Club ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Musee Gallo-Romain ile 5,4 km ve Tour Mataguerre ile 6 km mesafede.

Akşam yemeği servisi için Restaurant du Chateau ideal; otelin restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

13 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu Belle Époque stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Chancelade bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x