L'Aunette Cottage

Picardy, Chamant
L'Aunette Cottage Genel
L'Aunette Cottage Genel
L'Aunette Cottage Öne Çıkan Resim
L'Aunette Cottage Dış Mekan
L'Aunette Cottage Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
L'Aunette Cottage
9 et 11 Rue Alain de Rothschild Picardy, Chamant

L'Aunette Cottage misafirlere Chamant bölgesinde, golf sahasına yakın ve Oise-Pays de France Regional Natural Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Parc Asterix (Asterix Temalı Parkı) ile 8,9 mi (14,3 km) ve Chateau de Chantilly ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit
Süit
Business
Business Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x