ibis Senlis

Picardy, Senlis
ibis Senlis Genel
ibis Senlis Genel
ibis Senlis Genel
ibis Senlis Genel
ibis Senlis Genel
Image More +49 fotoğraf
ibis Senlis
72 Avenue du General de Gaulle Picardy, Senlis

Ibis Senlis konaklamanızda Senlis merkezinde, Cathédrale de Notre Dame ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve La Mer de Sable ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu çevre dostu otel Parc Asterix (Asterix Temalı Parkı) ile 12,9 km (8 mi) ve Prensin Sebze Bahçesi ile 14,2 km (8,8 mi) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Courtepaille restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 95 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x