Hostellerie de la Porte Bellon

Picardy, Senlis
Hostellerie de la Porte Bellon Genel
Hostellerie de la Porte Bellon Genel
Hostellerie de la Porte Bellon Öne Çıkan Resim
Hostellerie de la Porte Bellon Dış Mekan
Hostellerie de la Porte Bellon Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hostellerie de la Porte Bellon
51 rue Bellon Picardy, Senlis

Hostellerie de la Porte Bellon misafirlere Senlis merkezinde, Oise-Pays de France Regional Natural Park yakınında ve Cathédrale de Notre Dame ile yürüyerek 12 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parc Asterix (Asterix Temalı Parkı) ile 10,3 mi (16,5 km) ve Chateau de Chantilly ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

La Porte Bellon, Hostellerie de la Porte Bellon misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize portatif vantilatörler, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Family
Family Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x