L'Auberge Basque

French Basque Country, Saint-Pee-sur-Nivelle
L'Auberge Basque Genel
L'Auberge Basque Öne Çıkan Resim
L'Auberge Basque Dış Mekan
L'Auberge Basque Dış Mekan
L'Auberge Basque Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
L'Auberge Basque
D 307 vieille route de St Jean de Luz Helbarron French Basque Country, Saint-Pee-sur-Nivelle

Saint-Pee-sur-Nivelle bölgesindeki L'Auberge Basque misafirlere dağda, Aquazone Su Parkı ve Chantaco Golf Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Littoral Paul Jovet Botanik Bahçesi ile 5,1 mi (8,3 km) ve St-Jean-de-Luz Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için La Table ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x