Hôtel Bonnet

French Basque Country, Ibarron
Hôtel Bonnet Öne Çıkan Resim
Hôtel Bonnet Dış Mekan
Hôtel Bonnet Dış Mekan
Hôtel Bonnet Kahvaltı
Hôtel Bonnet Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Hôtel Bonnet
Hôtel Bonnet Quartier Ibarron French Basque Country, Ibarron

Saint-Pee-sur-Nivelle bölgesindeki Hôtel Bonnet konaklamanızda, Aquazone Su Parkı ve Ttiki Leku Çocuk Eğlence Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Le Train de La Rhune Panoramik Demiryolu ile 6,1 mi (9,8 km) ve Chantaco Golf Club ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 70 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x