Hôtel du Pont d'Ascain

French Basque Country, Ascain
Hôtel du Pont d'Ascain Genel
Hôtel du Pont d'Ascain Genel
Hôtel du Pont d'Ascain Genel
Hôtel du Pont d'Ascain Genel
Hôtel du Pont d'Ascain Genel
Image More +75 fotoğraf
Hôtel du Pont d'Ascain
Route Departementale 918 French Basque Country, Ascain

Ascain bölgesindeki Hôtel du Pont d'Ascain misafirlere nehir üzerinde, Chantaco Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Le Train de La Rhune Panoramik Demiryolu ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel St-Jean-de-Luz Plajı ile 4 mi (6,4 km) ve Maison Louis XIV ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Zubiburu ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Chambre
Chambre Triple Confort 3 lits (Côté Jardin)
Chambre
Chambre Familiale Confort 4 personnes
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Côté Jardin)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Côté Rue)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Côté Rue)
Room
Chambre Eco 1er prix
Room
Chambre Triple Confort 2 lits (Côté Jardin)
Room
Suite Familiale Confort 6 personnes

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x