L'Approdo

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Piano di Sorrento
L'Approdo Genel
L'Approdo Öne Çıkan Resim
L'Approdo Dış Mekan
L'Approdo Yerinde Yemek
L'Approdo Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
L'Approdo
Via Marina Di Cassano, 16/20 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Piano di Sorrento

L'Approdo misafirlere Piano di Sorrento bölgesinde, plaj yakınında, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 14,1 mi (22,8 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 19 mi (30,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartment
Apartment for 3 people
Room
Apartment for 2 people
Room
Apartment for 4 people

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x