Hotel Soleluna

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Piano di Sorrento
Hotel Soleluna Genel
Hotel Soleluna Öne Çıkan Resim
Hotel Soleluna Dış Mekan
Hotel Soleluna İç Mekan
Hotel Soleluna Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Hotel Soleluna
Via Madonna Di Rosella No 29 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Piano di Sorrento

Hotel Soleluna misafirlere Piano di Sorrento bölgesinde, deniz kıyısında, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 13,9 mi (22,3 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 18,7 mi (30,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

8 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Room
Basic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x