Hotel Klein Wien

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Piano di Sorrento
Hotel Klein Wien Genel
Hotel Klein Wien Dış Mekan
Hotel Klein Wien Dış Mekan
Hotel Klein Wien Dış Mekan
Hotel Klein Wien Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel Klein Wien
Via Ripa di Cassano, 45 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Piano di Sorrento

Hotel Klein Wien misafirlere Piano di Sorrento bölgesinde, denize sıfır, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 14,1 mi (22,8 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 19 mi (30,6 km) mesafede.

Pizzeria Koral yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x