L' Antico Borgo

Capo Di Milazzo, Milazzo
L' Antico Borgo Öne Çıkan Resim
L' Antico Borgo Dış Mekan
L' Antico Borgo Dış Mekan
L' Antico Borgo Dış Mekan
L' Antico Borgo Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
L' Antico Borgo
Via Salita Castello 14 Capo Di Milazzo, Milazzo

L' Antico Borgo konaklamanızda Milazzo bölgesinde, tarihi bölgede, Castello di Milazzo yakınında Carmine Kilisesi ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Milazzo Limanı ile 3,2 km (2 mil) ve Padua St Anthony Tapınağı ile 5,1 km (3,2 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Private External Bathroom)
Üç
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x