Italy Luxury Yacht Charter

Capo Di Milazzo, Milazzo
Italy Luxury Yacht Charter Öne Çıkan Resim
Italy Luxury Yacht Charter İç Mekan
Italy Luxury Yacht Charter Oda Düzeni
Italy Luxury Yacht Charter Oda Düzeni
Italy Luxury Yacht Charter Oda Düzeni
Image More +42 fotoğraf
Italy Luxury Yacht Charter
Lungomare Garibaldi Capo Di Milazzo, Milazzo

Italy Luxury Yacht Charter misafirlere Milazzo bölgesinde, plajda, St Francis of Paula Tapınağı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Castello di Milazzo ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan yüzen ev Marina di Portorosa ile 10,8 mi (17,4 km) ve Milazzo Akvaryumu ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Yüzen evde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu yüzen evde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Yacht
Yacht 75
Yacht
Yacht 64
Room
Yacht 50
Room
Exclusive Kulübe (Yacht 50)
Room
Deluxe Kulübe (Yacht 50)
Room
Classic Kulübe (Yacht 50)
Room
Kulübe (Master- Yacht 64)
Room
Kulübe (Vip- Yacht 64)
Room
Basic Kulübe (Yacht 64)
Room
Economy Kulübe (Yacht 64)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x