Al Castello

Capo Di Milazzo, Milazzo
Al Castello Öne Çıkan Resim
Al Castello Dış Mekan
Al Castello Dış Mekan
Al Castello Dış Mekan
Al Castello Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Al Castello
via F. di Svevia 18 Capo Di Milazzo, Milazzo

Al Castello konaklamanızda Milazzo bölgesinde, tarihi bölgede, Castello di Milazzo yakınında Carmine Kilisesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Milazzo Limanı ile 3,1 km (2 mil) ve Padua St Anthony Tapınağı ile 5 km (3,1 mil) mesafede.

Al Castello misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Oda, 1 Yatak Odası, Teras
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu
Room
Superior Oda, Birden Çok Yatak, Banyolu/Duşlu
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x