Kuta Seaview Boutique Resort - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Kuta
Kuta Seaview Boutique Resort - CHSE Certified Genel
Kuta Seaview Boutique Resort - CHSE Certified Genel
Kuta Seaview Boutique Resort - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Kuta Seaview Boutique Resort - CHSE Certified Dış Mekan
Kuta Seaview Boutique Resort - CHSE Certified İç Mekan
Image More +69 fotoğraf
Kuta Seaview Boutique Resort - CHSE Certified
Jln. Pantai Kuta P.o. Box 3036 Lesser Sunda Islands, Kuta

Kuta Seaview Boutique Resort - CHSE Certified misafirlere Kuta (Kuta Merkezi) bölgesinde, Poppies Lane II Alışveriş Bölgesi ve Kuta Plajı yakınında olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Beachwalk Alışveriş Merkezi ile 0,4 km ve Kuta Meydanı ile 2 km mesafede.

Rosso Vivo Dine & Lounge, Kuta Seaview Boutique Resort - CHSE Certified misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 91 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Deluxe Oda (Premier Cottage)
Room
Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x