Kuta Puri Bungalows, Villas and Resort - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Kuta
Kuta Puri Bungalows, Villas and Resort - CHSE Certified Genel
Kuta Puri Bungalows, Villas and Resort - CHSE Certified Genel
Kuta Puri Bungalows, Villas and Resort - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Kuta Puri Bungalows, Villas and Resort - CHSE Certified Dış Mekan
Kuta Puri Bungalows, Villas and Resort - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +99 fotoğraf
Kuta Puri Bungalows, Villas and Resort - CHSE Certified
Jl. Pantai Kuta, Poppies Line 1 Lesser Sunda Islands, Kuta

Kuta Puri Bungalows, Villas and Resort - CHSE Certified misafirlere Kuta (Kuta Merkezi) bölgesinde, Kuta Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Seminyak Meydanı ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu resort otel Legian Plajı ile 2,8 km (1,7 mil) ve Double Six Plajı ile 4,4 km (2,7 mil) mesafede.

Otelin Endonezya mutfağı alanında uzman restoranı Kuta Puri Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 79 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve sauna mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Garden
Garden Cottage
Grand
Grand Oda (Deluxe Double or Twin with Terrace)
Family
Family Oda
Royal
Royal Villa with Private Pool
Room
Luxury Bungalov (With Terrace)
Room
Superior Oda (or Twin with balcony)
Room
Super Deluxe Bungalow with Private Pool
Room
Poolside Bungalow with Terrace

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x