Mercure Kuta Bali - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Kuta
Mercure Kuta Bali - CHSE Certified Genel
Mercure Kuta Bali - CHSE Certified Genel
Mercure Kuta Bali - CHSE Certified Genel
Mercure Kuta Bali - CHSE Certified Genel
Mercure Kuta Bali - CHSE Certified Genel
Image More +68 fotoğraf
Mercure Kuta Bali - CHSE Certified
Jalan Pantai Kuta 10 X Br Pande Mas Lesser Sunda Islands, Kuta

Mercure Kuta Bali - CHSE Certified misafirlere Kuta (Kuta Merkezi) bölgesinde, Kuta Plajı yakınında ve Poppies Lane II Alışveriş Bölgesi ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Legian Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) ve Seminyak Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Alang-Alang Restaurant restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 130 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanusa Sıfır
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x